Page Index Toggle Pages: 1 Send TopicPrint
Normal Topic [BUG] Telnet connection Win7 3.12 (Read 550 times)
g-m-99a
YaBB Newbies
*
Offline


Phoner is great!

Posts: 3
Joined: 16. Dec 2022
[BUG] Telnet connection Win7 3.12
16. Dec 2022 at 00:27
Print Post  
Hello,

I found a bug on version 3.12 - if I try to connect via telnet even changing password or port get stucked on black screen.

I also check by changing client from win telnet to PuTTY but I got same error. I attached the screen

Regards,
  

telnet-debug.png ( 13 KB | 13 Downloads )
telnet-debug.png
Back to top
 
IP Logged
 
g-m-99a
YaBB Newbies
*
Offline


Phoner is great!

Posts: 3
Joined: 16. Dec 2022
Re: [BUG] Telnet connection Win7 3.12
Reply #1 - 16. Dec 2022 at 00:34
Print Post  
Forget to post the other screen
  

telnetbug.png ( 50 KB | 11 Downloads )
telnetbug.png
Back to top
 
IP Logged
 
Phoner Admin
YaBB Administrator
*****
Offline



Posts: 11048
Location: Germany
Joined: 12. Oct 2003
Gender: Male
Re: [BUG] Telnet connection Win7 3.12
Reply #2 - 16. Dec 2022 at 09:00
Print Post  
I am so sorry - my fault! I added some experiments with websockets (e.g. http://localhost:5060/cgi-bin/cli) and telnet fails now. I fixed this and uploaded a new beta version (3.12beta).
  
Back to top
WWW  
IP Logged
 
g-m-99a
YaBB Newbies
*
Offline


Phoner is great!

Posts: 3
Joined: 16. Dec 2022
Re: [BUG] Telnet connection Win7 3.12
Reply #3 - 19. Dec 2022 at 15:45
Print Post  
Hello,

Thank you for your speed and kindness, all works fine now in new beta version.

Super!  Wink
  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send TopicPrint